JellyPages.com

= LeEYa & KerJA :)


nie la leeya..leeya keje di sebuah spa di salah sebuah hotel di johor..keje leeya mmng best...relex je time x de guest...tp time cuti sklh mmng ramai la yg dtg holiday di sini..tp yg dtg bukan org2 sini..tp org2 luar negara yg dtg holiday atau pun honeymoon...kbykkan org singapore...sbb kt hotel leeya keje nie bnyak kemudahan seperti golf , bowling , swimming , snooker , pin boll , dan mcm2 lg la..so lau dowg dtg holiday kt cini x pyh ssh nk kuar dlm hotel je bnyk kemudahan...
nie lak bilik treatment....cantik x,,?????huhuhu....bilik nie smua mgunakan daun & bunga hidup....tiap pg bila nk kemas bilik treatment nie sempat la leeya bsiar2 di padang golf sblh blik treatment nie...bukan bsiar2 untuk suka2,,,but untuk cari bunga yg akan di hias dalam bilik nie....bilik treatment ad 5...kdang2 penat juga..pg2 kne hias bilik...bila malam lak kne kutip balik untuk disimpan dalam peti sejuk...lau dibiarkan je dalam bilik nie bunga akan layu....tp best..
nie tab mandian..nie hiasan di tab mandi..very simple...tab nie digunakan tok mandi bunga , mandi susu dn macam2 lg mandian la..kadang2 leeya sendiri yg berendam..haha..hbs dpd x de wt pape bek leeya berendam..dpt jgk relex kn badan nie...
nie lebih jelas tab mandian nye..:)
nie lak hiasan kt singki toilet...bunga kemboja la sebagai hiasan nye..simple je..tp agak rumit la untuk sesuai kan bunga dgn daun paku pakis nie...:)
nie pun same jgk..hiasan di dlm toilet....batik , face towel shower , loction , shampo juga menjadi hiasan di atas singki nie...
nie lak bilik treatment :)
bilik treatment untuk massage...mcm2 jenis massage ad balanies , thai ,tradisional , hawai laomi-laomi massage yg selalu jadi pilihan para guest..
biasa nya mat salleh memilih tradisional massege kerana badan beliau yg besar memerlukan preasure yg kuat..so tradisional massage la yg paling sesuai..
lau melayu lak memilih hawai massage kerana preasure nye x terlalu kuat...:)
 nie lak kerusi untuk medi & pedicure treatment..hehe :) leeya tumpang posing jap ye.. <3<3
pe lagi ek???? emm!! ok la..2 je la cerita pasal tempat keje leeya..
akhir kata selamat bekerja kepada smua...
x kisah pe jenis keje skali pun....yg penting halal :)

1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

hye...sila tinggal kan comment anda di sini ya..

 
copyright@segala yang tertulis di sini adalah hak milik Blog Leeya