JellyPages.com

= coklet kek+cheese kek

nah amik nie sebijik muka toye...
ok abai kan..

ok sekarang buka nak cerita pasal muka poyos tu..
sebelum tu lagi tolong subscribers leeya ok..
sekarang kita nak cerita pasal coklet kek & cheese kek..
last week leeya ad buat kek..
nak kate sedap memang sedap yang teramat la..
hahaha..

jom leeya tunjuk
 coklat kek.. simple jek tapi rasa nya agak menarik..

 nie pulak cheese cake.. nak lihat lebih jelas klik gambar..

tengok tu coklet meleleh-leleh..

korang lau berminat atau nak resipi dari leeya just mintak ok...
resipi nya tersangat-sangat lah simple.. 
hanya 4 jenis barang je..
comfom-comfom simple...

ok lastly selamat menjamu selera...
good nite..



P/S : selamat membace kalau suka dengan entri leeya please klik like OK jangan lupa tinggal kan comment.. TQ SAYANG~~
 

2 ulasan:

  1. Salam .sy nk resipi cheese cake boleh? hehe

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

hye...sila tinggal kan comment anda di sini ya..

 
copyright@segala yang tertulis di sini adalah hak milik Blog Leeya