JellyPages.com

= jom baca ^^

nah amik kau 2 bijik cincin kawen...
keh keh keh...
hamboi berabuk dah blog nie.. 
lame nya tak menghapdate....
hari mood menghupdate dah muncul...
sebelum tu leeya nak tanya korang dah jawab salam belum????
tak baik taw tak jawab... 
sebelum merepek yang bukan meh sini tolong leeya tiup habuk kat blog leeya nie
segala sawang-sawang yang penuh...
fuhhh fuhhh fuhhh...
 ehemmm...
dan sebelum tu lagi meh kita ramai-ramai berdoa untuk saudara-saudara kita di gaza...
kita di sini tak mampu untuk buat ape-ape kan..
jadi tak salah kite berdoa..
itu je yang kita mampu kan...
okey-okey angkat tangan cepat(angkat tangan untuk berdoa)
bismillahhirohmannirohim
ya allah kau lindungilah saudara-saudaraku di gaza
kau berilah dia orang kekuatan dalam peperangan itu..
aminyaragbaalamin..
ok cukup.. 
TQ sudi same-same berdoa..
ok now leeya nak mintak tolong korang untuk 
4 PERKARA SAHAJA ::
  1. SUBSCRIBERS facebook leeya...
  2. LIKE fun page leeya
  3. FOLLOW blog leeya
  4. FOLLOW twitter leeya
tak salah kan kita saling tolong menolong antara satu same lain..
insyallah leeya akan follow awak-awak semua..
bukan leeya nak mencari publisity murahan tapi leeya akan menganjurkan contest
yang hadiah nya agak menarik la..
so leeya kena la kumpul semua tu...
sekarang leeya tengah mengumpul sponser..
sesiapa yang ingin sponser boley beri kan comment terus ke entri nie/funpage/facebook/cbox dan sebagai nya...
terpulang pada u all semua nak sponser apa..
hadiah pertama kedua ketiga ::
  1. RM300
  2. RM200
  3. RM100
contest ape leeya belum boleh bagi tahu lagi..
sponser-sponser belum cukup lagi..

ok akhir kata selamat malam ^^ dan jumpa lagi
sebarang pertayaan boley terus ke inbox/cbox TQ..


P/S : selamat membace kalau suka dengan entri leeya please klik like OK jangan lupa tinggal kan comment.. TQ SAYANG~~

2 ulasan:

  1. semoga gaza dirahmati Allah
    http://myaleo.blogspot.com/2012/11/pantasnya-ia-berlalu.html

    BalasPadam

hye...sila tinggal kan comment anda di sini ya..

 
copyright@segala yang tertulis di sini adalah hak milik Blog Leeya